Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، مهدی کراری،رئیس دانشگاه شهاب دانش قم در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت هفته دولت با حضور اهالی رسانه در سالن جلسات دانشگاه شهاب دانش برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری محرم و گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: دانشگاه شهاب دانش قم در سال ۱۳۸۵ ابتدا با عنوان مؤسسه آموزش عالی فعالیت خود را آغاز کرد و از همان ابتدا با حضور اساتید شایسته شتاب خوبی در پیش گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  اضافه کرد: مؤسسه آموزش عالی شهاب دانش در سال ۱۳۹۶ با جذب هیئت علمی کافی و ایجاد ساختار و فضای کافی به دانشگاه تبدیل شد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم با بیان این که در حال حاضر سه هزار و ۳۰۰ دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند افزود: اکنون ۱۰ مقطع کاردانی پیوسته، ۱۵ کاردانی به کارشناسی، ۲۳ گرایش و رشته‌های مختلف کارشناسی و ... در  دانشگاه شهاب دانش وجود دارد.

کراری اذعان کرد: اعتقاد استاندار قم برا این است که ارتباط دانشگاه‌ها و صنعت می‌تواند نتایج مطلوبی برای صنایع به همراه داشته باشد از این رو در جهت توسعه ارتباط دانشگاه شهاب دانش با بخش صنعت استان تلاش‌های متعددی انجام می‌دهد.

او بیان کرد: گرچه از لحاظ مالی برای حمایت از پروژه‌های مختلف سختی‌هایی وجود دارد، ولی تلاش‌ها بر این است که صنایع مورد نیاز استان حتماً مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم عنوان کرد: مدتی است که مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش راه‌اندازی شده است و فراخوان برای ارائه طرح‌های مختلف نیز ابلاغ شده است.

کراری از افتتاح طرح احداث مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش در محل طبقه بالای سالن آمفی تئاتر این دانشگاه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: احتمال دارد این طرح تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

او تصریح کرد: تولیدات داخلی با همکاری مراکز نوآوری می‌توانند رشد بهتر و سریعتری در پیش گیرند.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم با بیان این که فعالیت‌ها در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه شهاب دانش بسیار با کیفیت، پیشرفته و به روز است ادامه داد: نخستین مدرک رشته دکترا با گرایش «هوش مصنوعی» در قم در دانشگاه شهاب دانش ارائه شد و تلاش بر این است که ادامه فعالیت‌ها در این عرصه نیازمحور پیش رود.

کراری اضافه کرد: سختی‌های بسیاری برای ارائه مدرک دکتری وجود دارد، ولی خوشبختانه با پیگیری‌های مرتب و تلاش‌های پی‌درپی این مسئله در دانشگاه شهاب دانش حاصل شد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم عنوان کرد: زمانی که اعلام شد به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری کلاس‌های دانشگاه به صورت حضوری وجود ندارد با سرعت سیستم کلاس مجازی در دانشگاه شهاب دانش راه اندازی شد.

او ادامه داد: تفاوت دانشگاه‌های دولتی با دانشگاه‌های غیر دولتی مانند شهاب دانش این است که بخش زیادی از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی غیربومی هستند و با مشکل خوابگاه مواجه هستند، ولی اغلب دانشجویان دانشگاه شهاب دانش بومی هستند و از این رو با مشکلات کم‌تری در این زمینه دست و پنجه نرم می‌کنند.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم با بیان این که امکان آموزش حضوری در دانشگاه در حال حاضر وجود ندارد افزود: با این وجود قرار بر این است که بعد از برگزاری سه جلسه آموزش مجازی یک جلسه حضوری برای مرور و رفع اشکال دانشجویان برگزار شود.

کراری از برگزاری کلاس‌های درس به صورت فشرده در ایام شیوع کرونا خبر داد و گفت: برخی رشته‌ها مثل معماری که نیاز به حضور بیشتر دارند اجازه حضور بیشتر اساتید و دانشجویان ضمن رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی صادر شده است.

انتهای پیام / ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هوش مصنوعی اخبار دانشگاهی دانشگاه شهاب دانش دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر

ایسنا/خراسان شمالی دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر خراسان شمالی بر ضرورت حضور قوی و پررنگ هنرجویان استان در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر تاکید کرد و از حضور پنج تیم استان در این المپیاد ملی خبر داد.

مسعود مرواری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آموزشگاه‌های آزاد هنری تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند تا در حدود ۱۰ رشته این دوره از المپیاد شرکت کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های هنرستان هنرهای زیبا نیز تا پایان خرداد ماه فرصت دارند تا در چهار رشته تئاتر، سینما، ساز ایرانی و گرافیک شرکت کنند.

وی در ادامه به تشریح و تبیین اهمیت نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر پرداخت و با توجه به ظرفیت‌های خوب هنری در این استان، از دبیران رشته‌های مربوطه خواست تا نسبت به تولید آثار فاخر و قوی برای شرکت در این رویداد با تمام توان اقدام کنند.

مرواری با اشاره به این که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری وزارت ارشاد اسلامی به دنبال رصد هنرستان‌های پویاست، افزود: فعالیت و حضور قوی در این رویداد چشم انداز روشنی را پیش روی استان در راستای حمایت‌های بیشتر وزارتخانه خواهد گذاشت.

 وی همچنین بر تنوع آثار ارائه شده در کنار کیفیت تولیدات تاکید کرد و خواستار همراهی هنرجویان با استادان راهنما و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت هنری شرکت کنندگان در آیین رویداد ملی شد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تهیه و تامین مواد اولیه، فضا و امکانات برای خلق آثار در رشته های مختلف از هیچ گونه حمایت و همراهی دریغ نمی کند و از این روی هنرجویان باید تمام دغدغه خود را صرف تولید آثار فاخر کنند.

دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر، در بخش دیگری از سخنانش بر اهمیت و نقش کار تیمی و گروهی در رشته های مرتبط تاکید کرد و از هنرجویان منتخب برای شرکت در این رویداد خواست تا از فرصتی که نصیب آن‌ها شده به درستی استفاده کنند، زیرا این اتفاق تحولی را در آینده هنری‌شان رقم خواهد زد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای جنجالی شدن اهدای دکترای افتخاری به رئیسی
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • بررسی یک ادعای بی‌اساس/ داستان دکترای افتخاری رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان چیست؟
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • توجیه روزنامه دولت: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیس جمهور ، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • روزنامه دولت توجیه کرد: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • ماجرای اهدای دکترای افتخاری به رئیسی و انتقادی که گاف از آب درآمد!
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان