Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛کراری،رئیس دانشگاه شهاب دانش قم در نشست خبری که ظهر امروز در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به آغاز فعالیت دانشگاه شهاب دانش از سال 85، اظهار داشت: اساتیدی که در این دانشگاه تدریس می‌کنند، فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر هستند و ازنظر آزمایشگاه و امکانات حتی از برخی دانشگاه‌های دولتی برتر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم افزود: اکنون 4 هزار دانشجو در حال تحصیل بوده که بیش از 450 تن در مقطع ارشد تحصیل می‌کنند و برخی از دانشجوهای کارشناسی ما در سال جدید به دانشگاه دولتی در مقطع ارشد راه پیدا کردند.

وی گفت: هدف ما رشد علمی است و تاکنون هدف اصلی را برآورده کرده‌ایم و از همه مهم‌تر دانشگاه شدن بسیار دشوار است، چراکه دولت آئین‌نامه‌ای را تدوین کرده و باید این شرایط برای مؤسسات غیردولتی رعایت شود.

کراری بابیان اینکه این مجموعه امسال با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ارتقا پیداکرده است، عنوان کرد: در حال حاضر 70 تن از اعضای هیئت‌علمی که از جمع برترین‌ها هستند را با مدرک دکتری استخدام کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه شهاب دانش استان قم با بیان اینکه بیش از 90 درصد دانشجوهای شهاب دانش قم بومی هستند، گفت: امروزه قم دانشگاهی دارد که می‌توان به آن تکیه کرد، بسیاری از دانشجوهای قمی که در شهرهای دیگر هستند از دانشگاه شهاب دانش درخواست انتقالی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بهترین دانشگاه‌های اروپا و امریکا غیردولتی هستند، عنوان کرد: ما نیز در بلندمدت به یکی از بهترین‌های کشور تبدیل خواهیم و از سال آینده در رشته برق مقطع دکتری خواهیم داشت و تاکنون شرایط قانونی راداریم.

کراری تصریح کرد:این دانشگاه دارای رشته‌هایی همچون علوم انسانی،علوم پایه و مهندسی است و بر اساس شاخص‌هایی که وزارت علوم مشخص کرده است دانشگاه شهاب دانش در سطح نخست قرارگرفته است.

انتهای پیام/ش

موسسه ی شهاب دانش قم مجوز گرفت

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد